Uden HTML, så findes der ingen hjemmeside. HTML og CSS er rygraden i en hver moderne hjemmeside.

Dette kodesprog bruges til at strukturere indholdet på en hjemmeside ved hjælp af en række HTML-elementer. For at bygge er HTML-element, så skal vi bruge tags. Et tag består af < og > og det der står imellem < og > er tag-typen.

Når man bygger med HTML er det altid vigtigt at når man starter noget, så skal man også afslutte det igen. Der findes altid et start tag <tagnavn> og et slut tag </tagnavn>. Imellem tagsne kan du skrive en tekst eller indsætte en anden type data.

Der findes mange forskellige forms for tags, som vi ikke vil komme ind på her. Den tekst eller data som du indsætter mellem start-tagget og slut-tagget, vil blive vist i browseren, hvordan den bliver vist kommer an på hvilket tag du har sat rundt om din tekst eller data. F.eks. betyder <h1></h1> det grafiske design for overskrifter, derfor kan du skrive en overskrift (heading) mellem de to tags.

Synes du alt det her virker som volapyk og har du en hjemmeside/webshop eller projekt som du gerne vil have udvikle med HTML, så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

HTML kode MFD consulting

Læs også…

css det kan mdf consulting
.net core det kan mdf consulting
webudvikling det kan mdf consulting
drift og support mfd consulting
MFD Consulting ApSKontakt oplysninger
Hulbækvej 36, 8830 Tjele
FIND OS HERSOCIALE MEDIER
Find os på de sociale medier

© 2020 Mfd Consulting ApS – CVR: 41 45 39 58