Ajax er ikke et sprog ligesom HTML, CSS, Javascript med mere. Det er en udviklingsteknik, som kombinerer flere forskellige sprog

  • CSS og XHTML (eller HTML)
  • DOM
  • JavaScript
  • XML

Ajax er en forkortelse for Asynchronous JavaScript And XML, det bruges til at lave interaktive webapplikationer. Asynchronous (asynkron) betyder at serveren kan opdatere uden det er nødvendigt med en synkronisering. ajax er et sprog som har eksisteret i rigtig mange år, faktisk siden 1999 og det er med at gøre hjemmesiderne meget mere reaktionsdygtige og sørge  for at brugeren ikke oplever lange ventetider med genindlæsning hver gang brugeren laver en forespørgsel, som f.eks. at klikke på en funktion

Den eneste grund til dette kan lade sig gøre er fordi Ajax er et asynkron, hvilket vil sige, at det kan sendes og modtages data fra serveren uden det er nødvendigt for serveren at genindlæse hjemmesiden. Dette betyder at der udveksles mindre mængder data mellem brugeren og serveren hver gang brugeren anmoder om en ændring.

Det betyder for dig at hvis vi udvikler en komponent til dig med Ajax teknologi, så vil dine brugere opleve en meget hurtigere, interaktiv hjemmeside eller webshop, hvor de selv kan bestemme indhold uden at det går ud over loading tiden.

Har alt det her givet dig en ide til en fed funktion, som du gerne vil have på dine hjemmeside. Så lad os sammen udvikle en applikation til dit firma, som kan skaffe dig endnu flere kunder. så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Ajax mfd consulting

Læs også…

css det kan mdf consulting
.net core det kan mdf consulting
mobil det kan mdf consulting
drift og support mfd consulting
MFD Consulting ApSKontakt oplysninger
Hulbækvej 36, 8830 Tjele
FIND OS HERSOCIALE MEDIER
Find os på de sociale medier

© 2020 Mfd Consulting ApS – CVR: 41 45 39 58