CSS er den grafiske side af en hjemmeside. Sammen med HTML er dette programmeringssprog rygraden i en hjemmeside.

CSS står for “Cascading Style Sheets” og det bruges til at definere layoutet på HTML siderne.

Med Cascading Style Sheets sproget kan man definere mange forskellige elementer på hjemmesiden. Bl.a. skrifttyper, tekst størrelser, farver, marginer, kanter, højder, bredder, baggrundsbilleder, baggrundsfarver med mere.

Sammenligner man forholdet med dette programmeringssprog og HTML med et hus. Så er HTML fundamentet, væggene, brædder til taget, alle husets grundelementer. Når man så sætter CSS på husbyggeriet, så får huset farver, der bliver defineret hvor højt soklen og husvæggene skal være.

CSS kodning kan laves på mange forskellige måde. Når man skriver CSS, så skriver man i stylesheets. Stylesheetsne kan laves på som ekstern, intern og inline og har hver sine fordele og ulemper. Men brugt rigtigt er det et fantastisk værktøj. Dette kodesprog bruges både i åbne CMS systemer, men også i basal kodning. Så det har rigtig mange egenskaber som kan udnyttes.

Har du en hjemmeside/webshop eller projekt hvor du skal bruge Cascading Style Sheets og synes du at det her virker som volapyk, så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

CSS kodning MFD consulting

Læs også…

ajax det kan mdf consulting
.net core det kan mdf consulting
webudvikling det kan mdf consulting
drift og support mfd consulting
MFD Consulting ApSKontakt oplysninger
Hulbækvej 36, 8830 Tjele
FIND OS HERSOCIALE MEDIER
Find os på de sociale medier

© 2020 Mfd Consulting ApS – CVR: 41 45 39 58