Extensions er små programmer som kan tilføjes til en browser. De kan være en stor hjælp til at gøre oplevelserne på internettet sjovere. De kan foreksempel fjerne reklamer, læse højt eller forhindre uønsket trafik. Her på siden har vi samlet de extensions, som vi kan anbefale.

AdBlock

Adblock hovedparten af de reklamer der vises på hjemmesider, så man kan fokusere på indholdet på siden.

JSON formatter

Åbner du en Json fil i en browser kan det være så godt som umuligt at overskue filen. Vi anbefaler derfor at installere en json formatter. Der findes mange forskellige i markedet, og det er bare at prøve sig frem og finde den man synes er bedst.

Cors

“Cross origin resource sharing” er en mekanisme der sikrer at hjemmesider ikke kan udveksle data ved mindre hjemmesiderne er indbyrdes enige om det. Dette kan dog skabe problemer i udviklingsfasen, hvorfor der er lavet extensions som ændrer på http-kaldene og derved får hjemmesiden der testes på til at tro at kaldet er iorden.

Lige som med alle andre “gratis” ting på nettet skal vi gøre opmærksom på at der kan være forskel på hvad licenserne tillader for private og for virksomheder.

MFD Consulting ApSKontakt oplysninger
Hulbækvej 36, 8830 Tjele
FIND OS HERSOCIALE MEDIER
Find os på de sociale medier

© 2020 Mfd Consulting ApS – CVR: 41 45 39 58